Asicstiger x Vivienne Westwood Gel-Saga Wit

Discussion about European club leagues, Champions League and anything in UEFA
Post Reply
vc9qmx3i
New User
Posts: 3
Joined: 03 Dec 2019, 02:31

Asicstiger x Vivienne Westwood Gel-Saga Wit

Post by vc9qmx3i » 03 Dec 2019, 02:43

Image


Als eerbetoon aan het traditionele Asics Schoenen Rood evenement hebben ze een themakleur en make-up op de oorspronkelijke vorm van de Gel Saga aangebracht. Een veelkleurige ripstop die doet denken aan die op de envelop van een heteluchtballon, zet het thema in beweging, zittend op de toebox en de zijwand onderlaag. Diep zwart suede bedekt het bovenwerk, een materiaal geïnspireerd op de handschoenen die piloten dragen om de brandende hitte van de branders te voorkomen. Afwerking van de detaillering, afwisselend gekleurde letters worden op de hiel geplaatst en roepen de naam van het silhouet op, en een multi-ballon print afbeelding zit op de binnenzool.


De Asics Schoenen 2019 is zeker een van de favorieten van alle ASICS-fans. Deze versie van de Gel Saga is gebaseerd op het originele model van de jaren 1990. Kenmerken omvatten ASICS GEL-technologie, EVA-middenzool, iconische tong en kraagontwerp en ook de nodige gekruiste Asics-strepen aan de zijkant. Gekleed in een wit en flash koraal kleurenschema. Deze nieuwste release heeft een bovenwerk van textiel met suède overlays bovenop een rubberen buitenzool.


Asics Schoenen Dames is een eerbetoon aan het Japanse evenement door de schoen een kleurrijk bovenwerk te geven dat is gemaakt van een ripstop-materiaal dat is gemaakt om de envelop van een heteluchtballon te vertegenwoordigen. Het opvallende motief wordt gecompenseerd door het diepzwarte suède dat op de overlays van de schoen wordt geplaatst en waarvan wordt gezegd dat het het materiaal is dat is geïnspireerd op de handschoenen die door piloten worden gedragen om de brandende hitte van de branders te voorkomen. Een ander kenmerk dat het vermelden waard is, is de afwisselend gekleurde GEL SAGA-letters op de hiel, het leer op de zijstrepen, witte tussenzool, rode en zwarte buitenzool en een multi-ballonprint op de inlegzolen.


Asicstiger x Vivienne Westwood Gel-Saga Wit brengt opnieuw een van zijn meest opvallende klassiekers terug, de Gel Saga. Geboren als hardloper toen het voor het eerst werd uitgebracht in 1991, werd de Gel Saga natuurlijk een favoriet voor alle verschilliefhebbers. Met de bekende ASICS GEL-technologie en de compressiegegoten EVA-middenzool wordt deze nieuwe versie van de Saga geleverd met een mesh bovenwerk met suède overlays en met een opvallende combinatie van zwart en orchidee.


https://www.triplesaledeals.com/

Post Reply